Oppo R9s visar äntligen en originaldesign, men R9s Plus tittar också fram (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo R9s visar äntligen en originaldesign, men R9s Plus tittar också fram (foto)

Opo själv har avslöjat, på sin officiella hemsida, några bilder av nästa R9s, vars lansering väntas nästa vecka, men smartphonen kommer inte att vara ensam, för vid dess sida kommer det att finnas Oppo R9s Plusavtäckt av nya bilder, denna gång inofficiella (men utan tvekan).

Utformningen av antenner av R9s, som är uppbyggd av tre remsor upptill och tre nedtill, som inte bryter metallbakstycket för mycket, tvärtom kanske gör det mer harmoniskt.

Ur teknisk synvinkel bekräftar AnTuTu att Oppo R9s kommer att vara en full HD med Snapdragon 625 och kameror båda från 16 megapixlar, både bakom och framför. Gott om minne tillgängligt, bestående av 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme, medan operativsystemet är Android 6.0.1 Marshmallow. Detaljer saknas på batteriet, som ska vara 3 100 mAh och på skärmen, runt 5,5 tum men det kan variera mellan de två modellerna.

För mer detaljer, och för att förstå de exakta skillnaderna med Plus-varianten, ger vi dig ett möte den 19 oktober. Nedan hittar du renderingarna i fråga.

Relaterade artiklar

Back to top button