Oppo R9 (Plus) har en 16 megapixel selfiekamera och med “Self Perfection Tech”

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo R9 (Plus) har en 16 megapixel selfiekamera och med “Self Perfection Tech”

Det är bara ett par dagar kvar till lanseringen av Oppo R9 och Oppo R9 Plus, men några officiella bekräftelser från företaget självt kommer nu med ett minimum av förskott, särskilt när det gäller den främre kameran på de två smartphones. Denna kommer nämligen att vara utrustad med en 16 megapixel sensor, för högupplöst selfie; men det är inte allt.

Samma kamera kommer faktiskt att ha den så kallade “Självperfektionsteknik”, Utvecklad av företaget självt, som inte är mjukvara utan hårdvara, och ska tillåta skarpare och ljusare bilder, även i svagt ljus, vilket nu är grunden för att slå alla tillverkare ett tag.

LÄS ÄVEN: Oppo R9 och R9 Plus: alla möjliga tekniska funktioner

Vi betonar att den här avancerade främre kameran kan vara den exklusiva privilegiet för Oppo R9 Plus, eftersom det på basmodellen talades om en 13 megapixel sensor. Den officiella lanseringen är i alla fall precis runt hörnet, så vi får snart veta exakt hur det står till.

Relaterade artiklar

Back to top button