Oppo R9 och R9 Plus presenterade äntligen, även om den designen redan har sett något … (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo R9 och R9 Plus presenterade äntligen, även om den designen redan har sett något … (foto)

Det är det nu välkända kinesiska certifieringsorganet TENAA som avslöjar utseendet på den nya toppen av Oppo-serien, specifikt Oppo R9 och Oppo R9 Plusporträtterad i bilder från alla vinklar, för att avslöja en design som börjar bli alldeles för vanlig.

Det kommer också att vara för den valda färgen, vitt fram och guld på metallkroppen, men det är svårt att inte hitta något som redan setts, milt uttryckt, i designen på de två smartphones, som verkligen inte lyser för originalitet . Men låt oss glömma estetiken, som du kan se i galleriet i slutet av artikeln, och låt oss istället fokusera på tekniska egenskaper hos Oppo R9 och R9 Plus.

I själva verket, trots deras mycket liknande utseende, finns det fortfarande några tekniska skillnader, till att börja med storlek: Oppo R9 kommer att vara en 5,5 tum full HD medan R9 Plus kommer att gå upp till 6 tum, alltid full HD och alltid AMOLED i båda fallen.

Det förändras lite också tjocklek: 6,5 mm för den minsta och 7,4 mm för den andra, som fortfarande är ganska tunn.

LÄS ÄVEN: Oppo presenterar super VOOC

Oppo R9 är också utrustad med en SoC octa-core på 1,95 GHz, medan Oppo R9 Plus har en 1,8 GHz: svårt att säga om de är MediaTek (Helio X10?) Eller Qualcomm (Snapdragon 652?), Men det borde i alla fall inte vara toppprocessorer. Å andra sidan kommer båda smartphones att vara utrustade med 4 GB Baggemen internminne är istället för 32 GB för Oppo R9 och 64 GB för R9 Plus, expanderbar upp till 128 GB för båda.

Även där kamera baksidan är densamma för de två R9:orna, en 16 megapixel som vi inte har för många detaljer av, men som vi förväntar oss kvalitet. Logiskt annorlunda istället batterierna, från 2 850 mAh för den första och från 4 120 mAh för den andra.

Ytterligare gemensamma punkter är fingeravtrycksläsare fram, stöd Dual simVOOC snabbladdning (vi hoppas att det är den ultrasnabba som presenterades på MWC) och närvaron av Android 5.1 Lollipopåtminstone för stunden.

Sammantaget är bilden inte en av dem som får dig att hoppa upp ur stolen, men Oppo kan ha ytterligare pilar i kogern på dessa två smartphones, vilket kan avslöjas snart.

Relaterade artiklar

Back to top button