Oppo R7 visar tricket med sina ramar utan ramar (video)

Oppo R7 (eller vad det nu ska heta) visar hennes skönhet på video kant till kant displaymen som vi berättade för en tid sedan är det faktiskt ett slags trick, eftersom ramarna i verkligheten finns där, bara de täcks av själva dukens projektion.

Som visades för en tid sedan i ett av dess patent, är Oppos idé att utnyttja ett ytskikt på skärmen som pixlarna projiceras på, så att användaren ser skärmen även där det faktiskt finns ramar. Detta faktum framhävs i videon nedan genom att titta på smartphonen i profilen (se även öppningsbilden), medan istället den rent framifrån inte visar något knep.

LÄS ÄVEN: Fantastiska bilder av oppos kant-till-kant smartphone

Det återstår att förstå i dagligt bruk hur synlig den här saken är, men för att vara säkra måste vi vänta på att vi ska kunna vända den efter behag i våra händer och inte hos en kinesisk informant, som verkar vara med också mycket bråttom att avsluta sin filmning.

I detta avseende påminner vi dig om att Oppo ännu inte har meddelat något, och att aura av osäkerhet på denna smartphone ännu inte kan anses vara upplöst.

Relaterade artiklar

Back to top button