Oppo R17 redan vid horisonten: kommer det att bli den första i världen med tvåsiffrigt RAM? (foto) (uppdaterad: övergång från TEENA)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo R17 redan vid horisonten: kommer det att bli den första i världen med tvåsiffrigt RAM? (foto) (uppdaterad: övergång från TEENA)

Inte ens dags att se (och recensera) Oppo R15, som redan dyker upp vid horisonten, dess efterträdare, Oppo R17. Även om inte mycket är känt om dess hypotetiska tekniska specifikationer ännu, en del viktig information om enheten och mängd RAM som skulle kunna integreras.

Tittar på första bilden visas i galleriet, kan du märka att under Oppo-eventet som hölls i Kina, dyker det också upp en lysande skylt som relaterar till R17. Anslutningen till efterföljaren till Oppo R15 och R15 Pro är omedelbar, även om vi inte förväntar oss det vid en sådan tidpunkt närbild.

där andra bilden i galleriet det hänvisar istället till några rykten som läckt ut på nätet enligt vilka Oppo e jag bor de kommer att vara de första tillverkarna i världen att lansera en på marknaden smartphone med 10 GB RAM. Vi vet inte om denna rekordstora mängd RAM kommer att byggas på Oppo R17 eller R17 Proeller på efterföljaren till Oppo Find X.

Den information som finns tillgänglig hittills tyder på att denna rekordstora enhet borde komma före årets slut. Vi kommer definitivt att återkomma för att uppdatera dig så snart mer information dyker upp om båda frågorna.

Uppdatering 27/07/2018 kl 18:00

Eventualiteten av existensen av efterträdaren till Oppo R15, förmodligen R17, tar mer och mer vettigt tack vare ny information som läckt ut om enheten.

De kommer från passagen av Oppo R17 från TEENAdet kinesiska telekommunikationsorganet, och avslöja för oss storleken på den smartphone som ska motsvara 156,7 x 74 x 7,99 mmbatterikapaciteten som skulle uppgå till 3 415 mAh och diagonalen på skärmen den ska vara från 6,3 tum.

Vi återkommer för att uppdatera dig så snart vi har mer information om Oppo R17-databladet.

Relaterade artiklar

Back to top button