Oppo R17 kan ha den minsta skåran som någonsin setts hittills, åtminstone enligt dessa bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo R17 kan ha den minsta skåran som någonsin setts hittills, åtminstone enligt dessa bilder (foton)

Opublicerade bilder som läckt ut under de senaste timmarna visar oss för första gången vad borde vara utseendet på den nya Oppo R17, som redan upptäckts under de senaste veckorna i några rykten från öst.

Egenheten hos dessa påstådda riktiga bilder är att de tydliggör den främre estetiken hos den nya Oppo-modellen: på framsidan hack det kommer att finnas, men det kommer att bli mycket mindre jämfört med alla andra modeller som aldrig setts hittills.

Som redan nämnts ovan är stilen väldigt lik den hos Essential Phone, men i det här fallet verkar formen på skåran vara mer harmoniserad med den på den övre ramen, vilket skapar en synstörning kanske ännu mindre påträngande. Det återstår att se om bara den främre kameran verkligen kommer att rymmas i detta hack, som de första ledtrådarna tycks antyda, eller om det också kommer att finnas plats för andra sensorer – Vi tänker framför allt på närhet och ljusstyrka.

Vad gäller baksidan är det dock få nya funktioner.

Det glansiga skalet föreslår användning av ett lock i glasi vilken dubbelkamerablixten Dubbla LED och bokstäverna i logotyp Opo.

Kommer detta verkligen att varaslutgiltigt utseende av nya Oppo R17? Omöjligt att bekräfta det för världen, eftersom det fortfarande är rykten, men önskan att veta mer om det växer dag för dag, så vi kommer att vänta på andra nyheter under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button