Oppo R17: det här är de första livebilderna? Titta på dess mycket “essentiella” skåra (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo R17: det här är de första livebilderna? Titta på dess mycket “essentiella” skåra (foto)

För några dagar sedan började vi prata om Oppo R17, den troliga efterföljaren till Oppo R15, av vilken vi hade möjlighet att upptäcka några teknisk specifikation. Idag återkommer vi för att prata om det eftersom några påstådda har läckt ut på nätet riktiga bilder av enheten.

Båda skotten, visade i galleriet nedanvisa smarttelefonens design från sidan främre: den första av dem hänvisar till enhetens frontpanel och visar oss en mycket litet hack, redo att endast hysa den främre kameran. Den andra bilden, som relaterar till enheten påslagen, erbjuder inte mycket mer om inte vissa appar relaterat till Oppo-operativsystemet dedikerat till den kinesiska marknaden och statusfältets layout.

Klart, vi kan inte vara obalanserade positivt till förmån för äktheten av de visade bilderna, kvarstår möjligheten att det kan vara en falsk. Vi kommer definitivt att hålla dig uppdaterad om den fortsatta utvecklingen av affären.

Relaterade artiklar

Back to top button