OPPO Power Bank 2: 10.000 mAh och snabb laddning

Oppo Power Bank 2

När vi tänker på OPPO kan vi inte bara hänvisa till smartphones. Faktum är att vi i katalogen för detta företag hittar många olika tillbehör som tillhör de mest olika kategorierna. Bland de många produkterna hittar vi därför också powerbanker som i modern tid är en av de mest efterfrågade enheterna. Anledning till att OPPO har beslutat att lansera den nya på marknaden Power Bank 2, en lösning som också kännetecknas av ett utmärkt kvalitetspris-förhållande.

Power Bank 2 erbjuder 18W laddning

Oppo Power Bank 2

Från vad vi kan se inuti databladet, erbjuder denna powerbank en snabb laddning från 18W i båda riktningarna, men inte bara. Ombord är det faktiskt också utrustat med ett system som vid behov kan garantera en långsam påfyllning som är lämplig för vissa typer av produkter. Här har vi också en kapacitet från 10.000 mAh vilket gör att du kan ladda ett batteri från 4200 mAh 16% snabbare än en vanlig kraftbank.

LÄS OCH:
ColorOS 7.2 officiell: alla nyheter med OPPO Reno 4

Oppo Power Bank 2

Framför allt detta OPPO Power Bank 2 erbjuder standardstöd PD, QC och andra. Tack vare dubbelriktad laddning kan enheten ladda sig själv och en annan produkt efter eget val. Så mycket att en kontakt också finns i paketet som ger kompatibilitet med ingångar microUSB Och Typ-C. Så hur mycket kostar den här produkten? För närvarande säljs OPPO Power Bank 2 endast i Indien till ett pris av 1 299 indiska rupier, därför cirka 15 euro vid utbytet.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button