OPPO patenterar en “ny” smartphone … med designen av Realme X50 Pro

oppo realme x50 pro

Under de senaste timmarna har den kinesiska tillverkaren lanserat de nya modellerna OPPO F17 och F17 Pro, två enheter utrustade med en fyrkantig kamera och en ultratunn kropp. därför Riktiga jag är redo för debut i sin 7-serie, som förväntas lanseras i Indien mycket snart. De mest kunniga bland er kommer att veta väl om förhållandet mellan de två varumärkena och med andra kinesiska företag, alla kopplade till BBK-konglomeratet (här hittar du en mycket intressant fördjupad studie om det). Detta är en viktig detalj som i kombination med de senaste nyheterna om vd för OnePlus hjälper till att bättre förstå det nya patent som lämnats in av OPPO, som visar en enhet med en design som är praktiskt taget identisk med den för Realme X50 Pro (varav du hittar vår recension här).

OPPO har patenterat designen av Realme X50 Pro: nyheter kommer för Reno-serien?

oppo realme x50 pro

OnePlus Pete Lau-syfte i OPPO är att främja synergi mellan de två varumärkena, även med Realme. Som ett bevis på hur nära sambandet är med dessa verkligheter finns här ett patent registrerat den 20 februari på det kinesiska immaterialrättsorganet, godkänt och publicerat den 1 september. Dokumentet visar en ny smartphone OPPO men att titta på bilderna är det omöjligt att inte komma ihåg Realme X50 Pro!

oppo realme x50 pro

Enligt portalen, som hittade detta nya OPPO-patent, kan enheten hänvisa till en ej släppt modell i serien Reno. Smarttelefonen som visas i dokumentet levereras med en vertikal fyrkamera längst upp till vänster, flankerad av LED-blixt; fingeravtrycksläsaren saknas, troligen integrerad under AMOLED-skärmen. Frontalt finns det en dubbelkamera … kort sagt verkar det vara framför Realme X50 Pro i alla avseenden, även om – uppenbarligen – detaljer på det tekniska bladet saknas.

Det är dock värt att notera en detalj: OPPO: s patent är daterat 20 februari, medan lanseringen av X50 Pro-modellen ägde rum den 24 februari förra året. Dessutom har all smarttelefon marknadsförts praktiskt taget i alla länder där OPPO finns. Kanske hade det kinesiska huset ursprungligen förutsett lanseringen av en enhet med detta utseende och sedan bleknat på grund av den hälsotillstånd som fortfarande pågår. Uppenbarligen är detta bara en hypotes; det är också möjligt att denna terminal aldrig kommer att se ljuset under varumärket OPPO. Nu har mycket vatten passerat under broarna och det är troligt att med de nästa Reno 5 och 5 Pro det kinesiska företaget har något annat i åtanke.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button