Oppo och OnePlus fortsätter fusionsarbetet med sax

Verksamheten av fusion mellan Opo Och OnePlus som startade under de första månaderna av 2021 är fortfarande i full gång. Detta förbund ska bland annat hjälpa till snabba upp programuppdateringar bygga OxygenOS ovanför ColorOS. Däremot en nyligen personalnedskärning av Oppo kanske inte hjälper saken.

Bloomberg har faktiskt rapporterat en indiskretion enligt vilken Oppo skulle ha gjort det minska sin personal med 20 % efter sammanslagningen med OnePlus, särskilt genom att skära i ansvarig kom igen ColorOS-gränssnittsteam och kom igen”enhetsteam“Tydligen togs några av dessa beslut för att skära ner överflödiga befattningar.

“Nedskärningarna påverkar stora enheter inklusive ett team som anpassar Android internt i ColorOS, och en Internet of Things-division som utvecklar en rad bärbara enheter som smartklockor och headset.”

Det är ännu inte känt hur det kan vara påverka utvecklingen av ColorOS inom företaget. Samtidigt släppte Oppo idag de första detaljerna om sitt gränssnitt ColorOS baserat på Android 12, även förutse några detaljer som kommer att släppas i oktober. Oppo var en av de första tillverkarna att släppa en betaversion av uppdateringen tidigare i år på Hitta X3 Pro.

Relaterade artiklar

Back to top button