OPPO mobil design med pop-up DSLR frontkamera –

Vi är redan inne i 2021 och vi fortsätter att se hur vi på marknaden hittar flera typer av frontkameror på våra telefoner. Allt tyder på att skåran kommer att förvisas, men för närvarande samexisterar den med hål i skärmen eller ett popup-kamerasystem. OPPO var det första företaget för att trigga den främre popupkameran med Find X, men nu kan vi se det företaget skulle kunna gå ännu längre.

Allt tyder på att tillverkarna i framtiden kommer att placera en framåtvänd kamera under skärmen. Vi ser dock inte detta ännu, med undantag för en ZTE-modell, som fungerar mer som en testbädd än ett verkligt test av denna tekniks perfektion. Under tiden, vi ser fantastisk OPPO-design utgiven av LetsGoDigital och utgiven av WIPO (World Intellectual Property Office).

Infällbar SLR-kamera

På bilderna som följer med detta inlägg ser vi ett avancerat infällbart främre kamerasystem som kan fungera som både främre och bakre kameror. OPPO använder ett spegelsystem för att reflektera ljus i olika vinklar tack vare ljusvägsdeflektorn. Möjligheterna inom detta område är mycket stora, eftersom du t.ex kunde ta 360 graders panoramabilder, fyller precis 180 grad ta sådana bilder och till och med filmer. Dessutom kan du spela in foton eller spela in videor samtidigt med den främre och bakre kameran.

Naturligtvis kommer den tillbaka för att erbjuda en äkta fullskärmsdesign, något som alla tillverkare strävar efter att förbättra för användarna. OPPO planerar flera alternativ för att aktivera detta kamerasystem, varav ett inkluderar: knappen på sidan av telefonen för att aktivera kameran. Genom att trycka på den här knappen sätts selfiekameran på, medan du dubbelklickar på kamerorna spolas automatiskt tillbaka. Systemet kan också starta automatiskt när användaren öppnar kameraapplikationen.

Vilken mobiltelefon kommer den att integreras i?

Det är svårt att förutsäga just nu vad OPPO driver på för att integrera detta system, det vill säga om vi kommer att möta något mer än en bra idé. För närvarande ingen nyligen aktiverad prompt av denna typ av kamera i familjerna Find eller Reno, som är på väg att dyka upp 2021. Men om tekniken för dolda kamera under skärmen inte bara har förbättrats, är det mer än vi sannolikt kommer att se denna förbättrade främre kamerastil. Ännu en gång.

Källa> LetsGoDigital