OPPO höjer hype: 3 futuristiska prototyper på INNO Day 2020 och mer

Det var i slutet av 2019 närOPPO INNO Day prototypen med selfie-kamera under displayen visades för allmänheten. Sedan början av dess födelse har företaget försökt att förnya smarttelefonmarknaden vid flera tillfällen. Låt oss tänka på till exempel OPPO N1 med roterande kamera och pekskärm, Find 7 med världens första Quad HD-skärm och 20 W laddning och F3 Plus med dubbel selfie-kamera. För att inte tala om det futuristiska OPPO Find X: helskärmsformat med infällbara kameror, för att inte tala om 50 W Super VOOC. Och listan fortsätter: om du var nyfiken berättade vi om det i den här artikeln.

: det finns nyheter om de innovationer som kommer att presenteras på INNO Day 2020. Vi pratar om det i slutet av artikeln.

LÄS OCH:
Xiaomi erövrar Italien: klättrar på pallen i Europa och OPPO dyker också upp

OPPO INNO Day 2020: konferensen kommer att hållas om några dagar

oppo inno dag 2020

Vid denna tidpunkt förbereder vi oss för OPPO INNO Day 2020, som kommer att streamas från Shenzhen nästa 17/18 november från 09:00 till 10:30. Konferensens paroll är ”” och för att hålla sig till ämnet förutses presentationen av nya futuristiska tekniker. Att presentera dem för oss kommer att vara grundaren och VD Tony Chen, som kommer att visa oss nästa strategier. Tillsammans med honom kommer också Levin Liu, vice vd för företaget men framför allt vd för OPPO Research Institute. Och det är han som officiellt ska visa tre innovativa konceptuella enheter varav dock ingenting är känt för tillfället.

Förutom att prata om produkter kommer OPPO INNO Day att fokusera på teknologierna bakom dem. Det nämndes kortfattat dessa, de avslöjar sådana nomenklaturer FDF Full-Dimensional Portrait Video Och Full Link Color Management System. Dessutom kommer det att finnas olika prylar, till exempel smartwatch, CPE 5G och AR-glasögon. Vid denna tidpunkt är vi väldigt nyfikna på att förstå vad OPPO investerar i för sin framtid. Bland annat kan det inte vara en slump att i dessa dagar har den ovannämnda prototypen med selfie-kamera gömd under skärmen dykt upp igen.

Uppdatering 13/11

En kinesisk läckare har uttalat sig om vad OPPO ska presentera på den virtuella scenen av INNO Day 2020-konferensen. Den första, kanske den mest efterlängtade, är vikbar smartphone med infold design. Den första prototypen presenterades i början av 2019, men vid denna omgång förväntar vi oss en mer konkret modell, om inte en ny version direkt. Också för att läckaren alltid anger att han borde integrera det mycket ryktet selfie-kamera under skärmen. De andra teknikerna som skulle vara huvudpersonerna i evenemanget gäller kameran: vi pratar om 10x optisk zoom Och digital 100x. Men den mest spännande gäller en kontinuerlig optisk zoom, kanske liknande den som nyligen presenterades av Xiaomi.

motsatt cybereal

Nyheten slutar dock inte där, för OPPO har också lanserat sin nya app tillägnad augmented reality, det vill säga OPPO CybeReal AR. Det är något som redan ses på marknaden, men utöver det för företaget är det en helt ny app. Tack vare det, därför, genom att bara utnyttja kameror på telefonen blir det möjligt att på skärmen visa en rad ytterligare information om de platser vi besöker. Om vi ​​passerar en butik kan vi till exempel få nyheter om öppettider och mycket mer. Denna typ av teknik kan därför ha många olika applikationer och vi kan inte vänta med att se många fler i framtiden.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button