OPPO Hitta N2 på startplattan: vikningen kommer i december

Note: We hope you enjoy reading this article: OPPO Hitta N2 på startplattan: vikningen kommer i december

Låt oss gå tillbaka till att prata om vikbara smartphones, en sektor där Samsung verkligen leder marknaden med sina Z Fold- och Z Flip-serier. I detta sammanhang visar sig OPPO också vara aktiva.

De senaste timmarna har de läckt ut viktiga detaljer om vad det kinesiska företaget kommer att reservera åt oss i samband med broschyrer. Det är faktiskt på startrampen ny generation av Find Nefterföljaren till OPPO Find N lanserades förra året.

Sara OPPO Hitta N2 den nya vikningen av det kinesiska huset. Under de senaste timmarna har jag första skärmdumparna Hitta N2 UI. Från dessa kan vi också se några detaljer om Tekniska specifikationer som väntar oss:

  • Visa: uppdateringshastighet upp till 120Hz
  • Processor: Snapdragon 8+ Gen 1 med MariSilicon X för bildbehandling
  • Bagge: 12 GB
  • Intern förvaring: 256 GB
  • Operativ system: Android 13 med ColorOS 13

Det nya hopfällbara huset OPPO kommer också att fokusera mycket på fotografiska sektornäven om vi fortfarande inte känner till hårdvaruspecifikationerna för sensorerna som förväntas av OPPO.

Detta är ganska ovanligt för hopfällbara enheter, som i hög grad är beroende av displayens utseende och design.

Enligt den välkände läckaren Digital chattstationnya OPPO Find N2 kommer officiellt att anlända senast december 2022. Detta gäller i huvudsak kinesiska marknaden. Vi räknar med att den internationella lanseringen även på europeisk nivå kommer att ske senare.

Relaterade artiklar

Back to top button