OPPO Find X2 börjar ta emot expansion av virtuellt minne –

Om det bara var en dag sedan vi pratade om den första Xiaomi-mobilen som kommer att ha en teknik som verkar ha kommit på modet de senaste veckorna. Nu har OPPO släppt en ny uppdatering som kommer att öka Virtuellt RAM Hitta X2 … Och när vi pratar om den här tekniken kommer vi att se att den ger olika fördelar för våra terminaler, särskilt när det gäller själva prestandan.

Denna meditation RAM-expansionsteknik kommer att välkomnas med öppna armar av alla användare, men framför allt av de som har en mobil enhet med lite minne. Dessutom, eftersom genom att övervinna denna fysiska begränsning av terminalen, kan du uppnå bättre prestanda och smidigare drift av själva smartphonen.

Find X2 kommer att ha virtuellt RAM.

De sista som gick med i denna till synes pågående trend var Oppo Find X2 … Och faktum är att under de senaste timmarna har det asiatiska företaget släppt en ny mjukvaruuppdatering som kommer med Android-säkerhetspatchen motsvarande juni 2021 och denna nya funktion som kallas virtuell minnesexpansion.

oppo hitta x2 neo y fondo verde

Och som namnet antyder låter den här tillägget dig öka RAM-minnet på OPPO-telefonen, även om det inte kommer att vara fysiskt, det kommer att vara virtuellt eftersom det kommer att använda det interna minnet i själva smarttelefonen. Bäst av allt, om vi såg hur igår vad är Redman Note 10 Pro 5G skulle kunna utökas till 2GB Find X2 slår det överlägset. Mer än något annat, eftersom denna avancerade från OPPO kommer att kunna utöka sitt minne upp till 3 GB, 5 GB eller 7 GB RAM.

För att göra detta måste de lyckliga som redan har kunnat uppdatera sin enhet gå till menyn “Inställningar”> “Om telefonen”> “Telefon-RAM”. Konceptet med virtuellt RAM-minne är dock inget nytt, och OPPO var inte det första företaget som använde tekniken. vivo och iQOO var de första att göra det och jag gick verkligen med genom att implementera detta på deras Narzo 30 5G.

Dessutom är detta inte den första terminalen med stöd för virtuellt minne från OPPO, eftersom Reno 5-serien var en av de sista modellerna som implementerade denna teknik. Man bör dock komma ihåg att denna teknik kommer att ta upp en del av diskutrymmet på den mobila enheten. Därför rekommenderas det att använda den när vi har ganska mycket internminne.

Källa> Gizmochina

Relaterade artiklar

Back to top button