Oppo Find X som ett konstverk: den officiella presentationen kommer att äga rum på Louvren i Paris

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo Find X som ett konstverk: den officiella presentationen kommer att äga rum på Louvren i Paris

Oppo sprider inbjudningar till officiell presentation av nästa topp i sortimentetdet senaste tillskottet till den återupplivade Find-serien: Oppo Find X. Om du undrar, den “X” representerar det okända, det sökande och det extremasymbol för det kinesiska företagets kontinuerliga utforskning av framtidens smartphone.

I själva verket, att döma av de ryktade egenskaperna – men ännu inte bekräftade av någon officiell röst – Find X förbereder sig för att bli en futuristisk enhet. Företagets release tillför ingenting till det (lite) vi redan vet, men Find X borde dela några specifikationer med Find 7. Låt oss prata om 2K-skärm, Lysdiod för avisering av “Skyline”. Och ultrasnabb laddning (teknik som kallas “VOOC Flash Charging” av Oppo).

För nu finns det inget annat att göra än att vänta på 19 juni nästa när Find X kommer att presenteras officiellt för världen på Louvren i Paris, i miljön av ett av de mest kända och rikaste museerna i världen. Och fans kommer att kunna ta reda på om det verkligen var värt att vänta i fyra år (många har gått sedan den senaste modellen av Find-serien, ed).

Relaterade artiklar

Back to top button