Oppo Find X Lamborghini är äntligen tillgänglig för förbeställning, och det är billigare än väntat!

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo Find X Lamborghini är äntligen tillgänglig för förbeställning, och det är billigare än väntat!

Om du har blivit imponerad av Oppo Find X och dess infällbara kameror men du vill ha något “mer”, kommer du säkert att komma ihåg variant Lamborghini Edition presenterades samma dag som basmodellen. Nu är det äntligen möjligt förbeställ den lyxiga versionen från den officiella webbplatsen (lanseringen är inställd på 10 augusti), till ett pris (till växelkursen) som förvisso är lägre än förväntat.

Jämfört med “bas”-modellen har Lamborghini Edition 512 GB internminne, SuperVOOC-teknik för att ladda telefonen till 100 % på 35 minuter och, naturligtvis, en anpassat utseende med en koleffektstruktur och några dekorativa element.

Priset? Vid presentationen angavs ett pris på 1 699 €, men på den officiella Oppo-webbplatsen kan det hittas på 9 999 ¥, eller cirka 1 260 €. En avsevärd besparing. I lådan hittar du ett skal, en Lamborghini-laddare med kabel, Lamborghini-hörlurar, en USB-C-jack ljudadapter och en trasa för att rengöra smarttelefonen.

Relaterade artiklar

Back to top button