Oppo Find X Lamborghini: 100 % laddad på 35 minuter

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo Find X Lamborghini: 100 % laddad på 35 minuter

Vi har redan berättat allt du borde veta om Oppo Hitta X och vi har redan visat det för dig i en video. Men det du har missat är Lambroghini-varianten, som är den lyxigaste varianten av smartphonen som vi redan har beskrivit för dig. För att vara exakt, låt oss prata om Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition. Men det handlar inte bara om att varumärket din smartphone, eftersom det fortfarande finns vissa skillnader som är värda att uppmärksamma.

Den verkliga skillnaden med den “klassiska” modellen är närvaron av teknik SuperVOOC av OPPO, tillkännagav för flera år sedan men sedan aldrig implementerat i någon smartphone tidigare. Batteriet är på 3400 mAh (mindre än 3730 mah hos Find X) och med VOOC-tekniken tar det 90 minuter att ladda helt. Tack vare SuperVOOC kan du dock få 100 % laddning på bara 35 minuter (laddning vid 50W). Ett säkert överraskande resultat som påminner om hastigheten hos Lamborghini-bilar.

Denna variant har också 512 MB internt minne.

Den bakre glasfinishen är då svart men under den finns en effektstruktur kol. Presentera med 3D-effekt den omisskännliga företagslogotypen. Paketet skräddarsyddes sedan genom att påminna om designen av vissa delar av Lambroghini-bilarna.

De andra specifikationerna ändras inte: Snapdragon 845, 8 GB RAM och infällbar modul för kameror och 3D-upplåsning. Priset? 1699 €, förmodligen endast tillgänglig efter Find X. Sportbilsälskare måste dock välja: tyska eller italienska?

Relaterade artiklar

Back to top button