Oppo Find X: den officiella renderingen kommer och bekräftelser på specifikationerna, men hur tjock är den? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo Find X: den officiella renderingen kommer och bekräftelser på specifikationerna, men hur tjock är den? (Foto)

Presentationen av nästa topp i sortimentet Opo kommer närmare och närmare, vilket kommer att vara i stil och kommer också att markera återkomsten av det kinesiska företaget in europeiska marknaden, och med det ökar informationen om enhetens påstådda egenskaper. Idag kan vi ta dig tillbaka officiell framställning tillägnad presentationen av smartphonen och några bekräftelser på ryktena som läckte ut på hans datablad.

Den nya bilden läckte ut på nätet och kan ses på vår Gallerivisar vad Oppo Find X:s framsida sannolikt kommer att bli – inga överraskningar, de flesta nostalgisk och uppmärksamma kommer de att märka bakgrundsreferensen som appliceras på den speciella meddelandelysdioden Horisont integrerad på den härliga Find 7.

Med hänsyn till dess tekniska egenskaper bekräftas det att enheten ska integrera en display från 6,4″ AMOLED 19.5:9 i upplösning 2K, Snapdragon 845 Och 8 GB RAM (det påstådda databladet som vi har beskrivit i den här artikeln). Dessutom förväntas Oppos smartphone integrera en 3 730 mAhmed stöd för ultrasnabb laddning VOOCoch komma på mått 156,7 x 74,2 x 9,6 mm.

Det sista numret gör oss lite förvirrade, nästan 1 cm tjocklek kan visa sig vara viktig i ergonomiska termer.

Vi kan också rapportera detaljer om de troliga färgervilket de borde vara Bordeaux röd Och Glaciärblå. Vi upprepar att all information som rapporterats hittills inte kommer från officiella Oppo-källor och därför måste tas med försiktighet. För att bekräfta dem behöver vi bara förnya utnämningen vid den officiella presentationen i Paris.

Relaterade artiklar

Back to top button