Oppo Find X: baksidan kommer att vara original och displayen kommer att täcka mer än 90% av framsidan (video och foton) (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo Find X: baksidan kommer att vara original och displayen kommer att täcka mer än 90% av framsidan (video och foton) (uppdaterad)

Presentationen av nästa och förväntade toppen av sortimentet Opo är nära förestående men idag ger vi dig fler detaljer för att lära känna det bättre innan det avslöjas. Efter att ha lärt oss mycket av hans hypotetiska datablad fokuserar vi på hans skärm och den bakre design som lovar mycket originalitet.

Den första informationen kommer från ny bild teaser sprids vidare Weibo från den officiella Oppo-profilen, som visas i vår Galleri: temat för affischen är relation skärm mot kroppsom bör vara större än (eller lika med) 90 % för Oppo Find X, som bilden trivialt antyder. Ett så högt förhållande får oss att tänka på en frontdesign mycket nära Vivo NEX, som kan ses i den centrala delen av affischen.

Den andra indiskretionen som rapporteras kommer från en video-rapporterat i vår Gallerisänds på kinesisk statlig TV som visar en Oppo-enhet med fronten identisk med den som visas i teasern som nämns ovan, och en sida bakre detalj: genom att pausa videon efter ungefär en sekund kan vi se att enhetens blå baksida förutser en del av den övre ytan i svartformad “M.vågigsom avgränsa positionen kamera och LED-blixt.

Vi påminner om att informationen som rapporteras idag inte är officiell, för bekräftelse (eller avslag) förnyar vi mötet vid presentationen som är satt till den 19 juni.

Relaterade artiklar

Back to top button