OPPO Find 9 kan komma i två varianter: här är de första renderingarna! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: OPPO Find 9 kan komma i två varianter: här är de första renderingarna! (Foto)

Den här gången kunde vi verkligen vara där. Nya har precis dykt upp på nätet bilder av de mycket efterlängtade OPPO Hitta 9en enhet som det har pratats om i två år nu.

Som ni ser kom igen framställa i galleriet i slutet av artikeln bör det kinesiska företagets nya toppsortiment följa det nya modet smartphone i helskärmmed mycket reducerade övre och nedre kanter och praktiskt taget obefintliga sidoramar.

Uppenbarligen finns det ingen fysisk knapp på framsidanmen för närvarande vet vi inte om det kommer att finnas en bakre fingeravtrycksläsare eller om en lösning kommer att antas till Galaxy S8, eller med en sensor integrerad direkt under displayglaset.

När det gäller de tekniska egenskaperna kan den nya Find 9 komma in två varianter: en med processor Qualcomm Snapdragon 653, 4 GB RAM och 64 internt minne; den andra kraftfullare med Snapdragon 8356 GB RAM och 128 GB internminne.

Vissa rykten ger också information om operativsystemet, som inte längre borde vara det Color OS som hittills setts på företagets modeller, men nu skulle kunna kallas Hitta OS och bör integrera en ny intelligent assistent.

Som nämnts ovan bör den nya Find 9 anlända i första halvåret i år, kanske i sina två ovan nämnda versioner. Kommer detta att vara rätt tidpunkt?

Relaterade artiklar

Back to top button