Oppo Find 9 kan komma i juni och ha 4K-skärmar (men räkna inte med det för mycket)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo Find 9 kan komma i juni och ha 4K-skärmar (men räkna inte med det för mycket)

Tidigare denna månad träffade vi Oppo R9 och R9 Plus, två enheter som vi inte exakt kunde definiera toppklass men som fokuserar på intressanta kameror för att förvåna användare.

Å andra sidan finns det stora frågetecknet fortfarande kvar för Hitta 9den verkliga toppen av sortimentet för företaget dök nyligen upp på GFXBench men som vi har väldigt få nyheter om.

LÄS ÄVEN: Oppo F1 Plus tillkännages för Europa, med 16 megapixel frontkamera

På fronten av tekniska specifikationer förväntas Snapdragon 820, upp till 6 GB RAM och 128 GB internminne men tvivel kvarstår på skärmen: det ovannämnda riktmärket talade om en 5,5 “Full HD, men ett rykte från Kina hoppa direkt till 4K (utan att gå igenom Gata inte heller från QHD).

När det gäller datumet verkar det som att Oppo kan presentera den här enheten i junimen det finns ingen exakt dag ännu: i alla fall är vi fortfarande tveksamma om framtiden för Find 9 och skjuter upp ytterligare uppdateringar tills vi har mer information.

Relaterade artiklar

Back to top button