Oppo Find 9 besöker GFXBench, men det är inte längre telefonen vi pratade om förra året (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo Find 9 besöker GFXBench, men det är inte längre telefonen vi pratade om förra året (foto)

Senast vi hörde talas om Hitta 9 Julen var precis över och 2015 var på väg att avslutas med en ganska intressant indiskretion: den nya smarttelefonen från Opo den borde ha haft 6 GB RAM. Men enligt funktioner dök upp på perrongen GFXBenchdet kommer det förmodligen inte.

De tekniska funktioner dök upp på platsen för den välkända programvaran för benchmarking är mycket blygsammare än tidigare rapporterat: de upplösning av skärm 5,5″ skulle vara full HD, inte QHD, och Baggesom redan nämnts, bör den begränsas till 4 GB.

Något Snapdragon 820men den mer blygsamma Helio P10 (används redan av Oppo i sin R9) hur SoC. där internminne av den undersökta modellen är 64 GB, medan den verkliga egenheten kan vara Fram kamerafrån 16 megapixlar (medan baksidan bara skulle vara 12 megapixlar, jämfört med 21 som ryktades tidigare).

LÄS ÄVEN: En första försäljningsdag för Oppo R9 / R9 Plus

Förutom att enhetskoden (X9009) erkändes som Hitta 9verkar det som om smarttelefonen dök upp på GFXBench både a Opo helt ny. Kan dessa radikala förändringar vara orsaken till hans ytterligare försening?

Relaterade artiklar

Back to top button