OPPO F9 Pro kikar ut på den indiska officiella webbplatsen: hacket är där, men du kanske gillar det

Note: We hope you enjoy reading this article: OPPO F9 Pro kikar ut på den indiska officiella webbplatsen: hacket är där, men du kanske gillar det

OPPO har varit i stor oro de senaste månaderna. Efter de utmärkta resultat som uppnåtts hemma har den kinesiska tillverkaren ambitiösa projekt även för den internationella marknaden, vilket framgår av hans återkomst till Italien och presentationen med stor fanfar av Hitta X. En av de mest populära destinationerna är dock indiska marknadenframtida guldgruva på smartphonemarknaden, därför är det inte förvånande att OPPO siktar på dig på ett speciellt sätt.

Tillverkaren har faktiskt valt sin indiska officiella hemsida för att börja visa sin nya F9 Pro, smartphones vars för närvarande lite säker information är känd. Som du kan se på bilden kommer det att vara en enhet från storlek generös (skärmen kan vara från 6,3″), utrustad med det nu oumbärliga dubbel bakre kamera och teknik VOOC för snabbladdning, som utlovar 2 timmars samtal med endast 5 minuters laddning.

Att stjäla showen är dock det alltid diskuteras hackvilket den här gången dock kunde få färre näsor att dyka upp än andra gånger.

Hacket är faktiskt inspirerat av Essential Phone, på ett mycket liknande sätt som det som nyligen har skymtats för OPPO R17. En rally in i displayen mindre invasivsom kan accepteras även av de mest krävande, för att inte ge upp designen gränslös. När det gäller hårdvaran finns det rykten om MediaTek SoC Helio P60, 6 GB RAM Och 128 GB internminnemen det blir nödvändigt att återkomma till det senare, när vi har mer pålitliga nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button