Oppo F9 Pro: det tekniska databladet läckte och det ser ganska bra ut, skulle du ändra något? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo F9 Pro: det tekniska databladet läckte och det ser ganska bra ut, skulle du ändra något? (Foto)

Det här verkar som varma dagar för Oppo, som förbereder sig för att presentera en ny enhet efter hypen som följde på dess absoluta topp i sortimentet, Oppo Find X. Idag återvänder vi för att prata om F9 Pro, som snart kan debutera på den indiska marknaden, tack vare ny information relatera till datablad dök upp på nätet.

Bilden du ser visas i galleriet det hänvisar exakt till databladet för enheten som nämns ovan: Oppo F9 Pro ska animeras av en processor MediaTek Helio P60 kopplat till 6 GB av RAM, integrera 128 GB internminne och en skärm från 6,3 tum IPS LCD (1 080 x 2 280 pixlar) 19:9. Den fotografiska sektorn bör erbjuda en sådan dubbel bakre kamera från 16 MP och en främre från 25 MP. Det tekniska databladet skulle sedan fyllas i av en 3 400 mAh med laddningsstöd VOOCStöd Dual sim och läsare avFingeravtryck.

Vi hittar konsistens mellan de nyss nämnda tekniska egenskaperna och de som rapporterats under de senaste dagarna, vilket ger större robusthet tillförlitligheten hos den information som rapporteras.

Vi vet fortfarande inte när exakt det kinesiska företaget avser att presentera Oppo F9 och F9 Pro och inte ens om det kommer att utöka sin marknadsföring bortom den indiska marknadens gränser.

Relaterade artiklar

Back to top button