Oppo F3 och F3 Plus: de nya smartphones med Dual Selfie Camera kommer (uppdaterad med specifikationer)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo F3 och F3 Plus: de nya smartphones med Dual Selfie Camera kommer (uppdaterad med specifikationer)

Förberedelser pågår hos Oppo för nya och kommande tillkännagivanden. Nu verkar allt vara klart för presentationen av de nya F3 och F3 Plusseriens nya smartphones “Selfie-expert” som kommer att lanseras under ett planerat evenemang 23 mars 2017.

Även om de tekniska specifikationerna ännu inte har läckt ut, tack vare vissa Annonstavla framträdde i Filippinerna – en av det kinesiska företagets huvudmarknader – vi kan redan få en uppfattning om vad nästa F3 och F3 Plus kommer att bli.

Deras spjutspets kommer säkert att finnas där Dubbel selfiekameraen dubbel främre kamera som förmodligen liknar den som sågs på Vivo V5 Plus, men som kan vara exklusiv för modellen Plus.

Vid det här laget återstår bara att vänta till den 23 mars för att upptäcka allt funktioner av dessa nya Oppo-enheter, med säkerheten att de skulle kunna uppskattas mycket av älskare av “selfies”, särskilt om de erbjuds till priser också fördelaktigt för internationella marknader, vilket redan skett med företagets tidigare modeller.

Relaterade artiklar

Back to top button