Oppo F1s, “nästa nivå” efterföljaren till Oppo F1, kommer i augusti

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo F1s, “nästa nivå” efterföljaren till Oppo F1, kommer i augusti

OPPO tillkännager F1s, nästa nivås efterträdare till F1 “Selfie-expert”

Shenzhen, 18 juli 2016 – Med utgångspunkt i styrkorna hos sin Selfie Expert F1 har OPPO tillkännagett en ny efterträdare till enheten: F1s. F1s kommer att anlända i augusti och kommer att vara en av OPPO:s kärnprodukter för andra halvan av 2016, och kommer att bära vidare på F1:s arv av fantastisk fotografering, snygg design och snygg prestanda, samtidigt som den lägger till nya funktioner och tar andra till nya höjder.

I början av året startade OPPO sin fotografifokuserade F-serie med lanseringen av F1, som var positionerad för att ge användarna den enastående dagliga shooter de efterfrågade till ett fantastiskt pris. Framgången med F1 hjälpte OPPO till den högsta tillväxten på årsbasis under Q1 av någon av de främsta smartphonetillverkarna, och ökade leveranserna med 153,2 %, enligt IDC.

Enheten ockuperade också topplaceringen i prisklassen $ 225- $ 300 i Indien, Indonesien och Vietnam i maj, och tog den andra platsen i kategorin i Thailand och Malaysia.

“Det globala mottagandet av F1 har varit otroligt och användarna har gett oss mycket bra feedback, så vi ville gå ett steg längre för att ge dem den ultimata upplevelsen. De uppgraderade F1:orna kommer att bli en stor hit, säger Sky Li, OPPOs vicepresident och VD för International Mobile Business.

Han sa också att OPPO kommer att fortsätta fokusera på att fullända och förnya smartphonefotografering framöver, med nya genombrott i horisonten.

Relaterade artiklar

Back to top button