OPPO F11 Pro skulle också ha trippel 48MP huvudkamera och 32MP främre kamera

Oppo är ett av de många varumärken som tillhör konglomeratet BBK Electronics. Den innehåller också Vivo och OnePlus, bland andra företag. Därför är det vanligtvis så att några av de egenskaper som en telefon från ett varumärke presenterar senare överförs till de andra.

Och det är precis vad som tycks hända honom Oppo F11 Pro. Enligt en framställa filterpress av nämnda mobil, det skulle ha samma kamerasystem som Vivo V15 Pro.

Oppo F11 Pro: 48MP bakom och 32MP framför

På baksidan står det att presentera en trippel kamera med LED-blixt. Huvudsensorn skulle fånga 48MP-foton. Ja faktiskt kommer det att använda teknik pixelbinning, det vill säga en som grupperar fyra pixlar i en. Med andra ord blir fotokvaliteten 12MP, även om telefonen har en mekanism som tillåter det sträck dem upp till 48MP.

Under kameran finns fingeravtrycksläsaren. Dessutom noterar vi att detta grej den kommer – åtminstone – i en försämrad ton och dess sidor kommer att vara svagt krökta.

Framåt ser vi en front med mycket reducerade ramar. Den nedre är den mest uttalade.

Eftersom den främre kameran inte visas någonstans beräknas den vara pop-up (eller även kallad dyka upp). Det kommer att ha en enda lins med en intressant 32MP.

Och resten av specifikationerna?

Källan kastar också upp några fler tekniska specifikationer. Bland dem räddade vi dem 6,5-tums skärm med en upplösning på 2.340 x 1.080 pixlar och processorn MediaTek Helio P70 (oktakärna vid 2,1 GHz).

Slutligen uppskattas det att det kommer med 6 GB RAM, 128 GB internt minne och ett batteri 4500 mAh.

Och det är allt som hanteras hittills. Vi kommer att vara vaksamma om ny information kommer fram om denna terminal när dagarna går.

Källa: 91Mobiles

Relaterade artiklar

Back to top button