Oppo F1, vår förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo F1, vår förhandsvisning (foton och videor)

Som du vet Opo har nyligen utökat sin produktfamilj genom att lansera en ny linje, F-linjen, som inviger en ny tankegång, som kommer att se den fotografiska sektorn i centrum för alla framtida Oppo-produkter.

Smarttelefonen är av det lägsta sortimentet bland de som tillverkas av det kinesiska företaget och inkluderar en 5-tums HD-skärm, en processor Snapdragon 616 octa core, 3GB RAM och ett 2500mAh batteri. Hitta alla detaljer i inlägget om lanseringen.

Huvudkameran är en 13 megapixel Samsung ISOCELL f / 2.2, medan fronten är en 8 megapixel f/2.0. Mjukvaran är nästan identisk med några små förändringar när det gäller fotografering med den främre kameran. Bilderna, hittade några prover i slutet av artikeln, verkade bra för oss (särskilt för prisklassen), även om vi hittade några problem med att hantera omgivningsljuset (två bilder med samma motiv kan vara olika) men det är ännu inte möjligt att göra en slutgiltig bedömning förrän vi har den slutliga versionen i handen.

Definitivt övertygande jag selfie med den främre kameran.

Oppo F1 finns redan i förbeställning på OppoStyles hemsida och i framtiden (förhoppningsvis nästa) även på Amazon Italien.

Relaterade artiklar

Back to top button