Oppo F1 ser ut som kameratelefonen som inte är en kameratelefon

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo F1 ser ut som kameratelefonen som inte är en kameratelefon

Opo har nyligen tillkännagett den nya F-serien: smartphones i mellanklassen som främst fokuserar på fotografiska sektorn, utan att omedelbart avslöja alltför specifika detaljer i detta avseende. Så nu dyker den första informationen om det fram, och ärligt talat är det inte så att vi bara får huvudet att snurra.

Oppo F1, den första smarttelefonen i den nya familjen, borde därför ha en backkamera 13 megapixel med PDAF, och en Fram kamera 8 megapixel; i praktiken som redan sett på R-serien, med R7 och R7s. Skillnaden ligger bara i brännvidd av den främre sensorn, som går från 2,4 i R-serien till 2,0 i F-serien, som är ljusare och därför mer lämpad för fotografering i svagt ljus.

Vi då Oppo PureImage 2.0+som erbjuder ett brett utbud av fotograferingslägen och många filter och förinställningar för att berika och försköna dina bilder, från dem till ansiktet, till landskap och mer.

Resten av specifikationerna är okända, förutom närvaron av 3 GB av Bagge och en icke namngiven Qualcomm-processor, som sannolikt kommer att vara en Snapdragon 615, eller däromkring. Å andra sidan har vi ett par rendering av Oppo F1som visar linjer som redan setts i andra modeller av företaget, såsom den tidigare nämnda R-serien.

Kort sagt, enligt denna bild verkar det inte som att vi har att göra med en särskilt avantgardistisk modell redo att förvåna, inte ens på det fotografiska området, vilket borde vara hans fokus (pun intended – Red.), men med tanke på att flera stycken fortfarande saknas, väntar vi på det officiella beskedet, som bör komma inom de närmaste veckorna, innan vi dömer.

Relaterade artiklar

Back to top button