Oppo avslöjar namnet Find X: notch och trippelkamera för den nya toppserien? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo avslöjar namnet Find X: notch och trippelkamera för den nya toppserien? (Foto)

Find-linjen med Oppo-märkta smartphones förbereder sig för att återvända till världsmarknaderna, och allt detta tack vare den helt nya Oppo Hitta X. Om denna modell finns det inga säkra nyheter ännu, men namnet har redan tillkännagetts officiellt av det kinesiska företaget tack vare en affisch publicerad på Weibo.

Enligt vissa källor kan denna mystiska modell X vara den smartphone som läckt ut i några bilder under de senaste veckorna, identifierad av rykten som en riktig övre delen av intervallet. Utformningen av denna enhet har en märkbar hack överst på skärmen och en konfiguration a trippelkamera på baksidan, varav en kunde ha en lins med 5x zoom.

Dessutom antyder avsaknaden av fingeravtrycksläsaren på baksidan närvaron av en integrerad sensor direkt under displayen, kanske också kombinerat med ansiktsigenkänningsteknik. Andra nyheter om de tekniska egenskaperna talar om en supersnabb laddning på bara 15 minuter och support för 5G-anslutningkanske lite för tidigt för en 2018 års produkt.

För närvarande finns det ingen information eller om ett eventuellt datum för presentation inte heller på något band av pris där den kommer att lanseras. Förmodligen kommer den nya Find X att vara en toppserie som kan utmana den senaste Xiaomi Mi8 på lika villkor, men för att verifiera det måste vi vänta på ytterligare bekräftelse från företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button