Oppo avslöjar form, färger och första specifikationer för R15 och R15 Dream Mirror Edition (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo avslöjar form, färger och första specifikationer för R15 och R15 Dream Mirror Edition (foton och video)

Efter att ha förutsett flera läckta bilder under de senaste veckorna kan vi nu bekräfta design och några detaljer av nästa modell, eller snarare, av nästa två varianter av Oppo: R15 och R15 Dream Mirror Edition. Nyligen har enheterna erhållit certifieringen hos TENAA, dessutom har det dykt upp på det kinesiska företagets officiella webbplats första rendering och i Kina några tv-reklam.

De två opposerna kommer officiellt presenterat om några dagar 12e Marsmen som ni ser vet vi redan att de också kommer att anta det mycket omtalade hack. Om vi ​​går vidare till de detaljer som är tillgängliga för tillfället, borde de två modellerna ha en 6,25″ skärm i förhållandet 19:9, 6 GB RAM, 128 GB lagring och ett 3 300 mAh batteri.

Båda kommer att plocka upp baksidan av sin R11-föregångare med fingeravtryckssensor Och dubbel horisontell kamera. Skillnaderna mellan de två bör ligga just i den fotografiska sektorn med R15 utrustad med två 16 och 5 MP-sensorer, medan Dream Mirror Edition-motsvararen skulle ha två 20 och 16 MP-kameror.

De tillgängliga färgerna, som du kan se från renderingarna nedan, kommer att vara vit, röd och lila.

Relaterade artiklar

Back to top button