Oppo A3s: low-end med Snapdragon 450, dubbelkamera och batteriet som en styrka (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oppo A3s: low-end med Snapdragon 450, dubbelkamera och batteriet som en styrka (foto)

Det verkar som att Oppo inte har kapat marknadsstrategin bara mot toppklassiga enheter: efter att ha presenterat Oppo A3 i Kina för några månader sedan, skulle den arbeta på en ny enhet med namnet Oppo A3s.

Trots namnet som skulle placera det i låga ändenkan denna smartphone dyka upp med Snapdragon 450dubbla bakre kameror 13 MP + 2 MPoch ett batteri från ben 4 230 mAh. För att rapportera det är informationen som sprids av MySmartPricetillsammans med reklamaffischer dedikerade till den enhet vi har rapporterat i galleriet: displayen skulle vara från 6,2″ med hack ansluten och den dubbla kameran skulle integrera läget AI Beauty 2.0.

Dessutom den främre kameran från 8 MP skulle implementera upplåsning av enheten med hjälp av Ansiktsigenkänning och ljudsektorn funktionaliteten Musikfestgenom vilket synkronisera olika enheter på samma musikspår.

För närvarande känner vi inte till Oppos planer för lanseringen och marknadsföringen av denna enhet. Vi återkommer för att uppdatera dig om historien om ytterligare detaljer dyker upp.

Relaterade artiklar

Back to top button