Öppnar Meizu även för telefonoperatörer? M6 kan snart anlända till TIM-butikerna

Note: We hope you enjoy reading this article: Öppnar Meizu även för telefonoperatörer? M6 kan snart anlända till TIM-butikerna

Medan Xiaomis långa tentakler sakta griper tag i den italienska marknaden från olika håll, inklusive ett avtal med Wind Tre, vill Meizu inte bli överträffad och planerar nya sätt att attackera den italienska marknaden. I själva verket, enligt de senaste ryktena, kan den kinesiska tillverkaren snart skärpa en Överenskommelse med TIM för försäljning av dess enheter i operatörens butiker.

Den första modellen som bör köpas av italienska kunder med märket TIM är Meizu M6, en av de senaste mellanklasssmarttelefonerna från tillverkaren. Enheten skulle komma i händerna på användare som redan uppenbarligen är utrustade med global firmwareinklusive italienska språket e Play Butik förinstallerade, liksom förmodligen ett antal TIM-märkta appar och till startbild operatör.

Varianten som borde komma till TIM-butikerna skulle vara den utrustad med 3 GB RAM och 32 GB internminnei färgerna svart och guld. Vi inväntar därför nyheter om detta inom en snar framtid, i form av ett gemensamt tillkännagivande från Meizu och TIM om ett steg som kan visa sig vara mycket viktigt för den kinesiska tillverkarens öde på den italienska marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button