Öppna PDF:en i Chrome eller Adobe Acrobat Reader: Vilken är bättre? –

En betydande del av dem är de som vi vanligtvis hanterar i kontorsprogram som Word, Excel, Anteckningsblock , Power Point, Författare etc. De hjälper oss mycket när vi öppnar, skapar, sparar eller redigerar innehåll som intresserar oss i varje enskilt fall. För allt detta hittar vi som regel ett stort antal mjukvarulösningar, som i fallet med de ovan nämnda.

Men det finns många fler på marknaden idag, både betalda och gratis, varav vissa är mer komplexa än andra. Men i samma anda vill vi fokusera på något som vi gör allt oftare. I synnerhet hänvisar vi till det faktum att öppna PDF, vilket gör att vi kan komma åt innehållet i dessa universella filer i Adobe-format. I dem kan vi hitta texter, fotografier, video- , bildtexter, knappar, hyperlänkar, etc.

Som vi redan nämnt kan vi använda ett stort antal program för denna typ av uppgifter. Den kanske mest populära av dessa är Adobes Acrobat Reader, även om detta bara är en av många. Likaså är många moderna webbläsare redan kompatibla med öppna PDF som många uppskattar. Bland dem, hur kunde det vara annorlunda, hittar vi Chrome, Googles program. Därför kan många i detta skede undra om det är värt att installera ett program som Adobe Acrobat Reader eller liknande, eller en webbläsare t.ex. Krom den tillräckligt.

Att öppna PDF i Chrome sparar tid

En av fördelarna med att öppna PDF-filer i Chrome är den hastighet med vilken vi slutför processen. Och detta är att webbläsaren är ett av de program som vi nästan alltid öppnar. Därför, om vi har PDF-filer associerade med detta program på Windows, kommer de att öppnas nästan omedelbart. Mot, Adobe Acrobat Reader svårare och långsammare för honom.

Acrobat Reader erbjuder många andra funktioner för PDF-filer.

Men naturligtvis, som du kanske har gissat, Acrobat Reader är inte begränsat till att erbjuda oss en funktion för att läsa dessa filer. I sin tur ger det oss ett stort antal ytterligare funktioner som kommer att vara mycket användbara när vi arbetar med dessa filer. På så sätt kan vi redigera dem, skydda dem, bifoga dem, lägga till objekt som signaturer etc. Allt detta är naturligtvis inte gratis, men det beror på varje användares behov. Allt detta är vad till exempel webbläsare som Chrome inte tillåter oss.

Nästan alla har Chrome installerat

Vi måste också komma ihåg att denna applikation är den överlägset mest använda i branschen. Således kan vi misstänka att nästan alla har Chrome installerat som standard på sin dator. Detta betyder att öppna PDF de behöver inte direkt göra något på sina datorer, vilket är ett plus för många.

I Chrome öppnar vi PDF-filer direkt från webben

Å andra sidan är det också värt att säga att många av dessa PDF-filer som vi hanterar dagligen hittar vi när vi tittar på Internet … Tack vare allt detta är det lätt att dra slutsatsen att Chrome eller någon annan webbläsare – perfekt lösning om vi ska begränsa oss till att endast öppna PDF.