OnePlus X är nu objuden, för alltid, och det finns till och med rabatter på tillbehör!

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus X är nu objuden, för alltid, och det finns till och med rabatter på tillbehör!

OnePlus gjorde det igen: efter att ha gjort OnePlus 2 tillgänglig utan inbjudan i december förra året, är det nu OnePlus Xs tur, som du från och med idag kan köpa när och hur du vill, utan behov av inbjudningar vad som helst.

Det lilla kinesiska företaget växer, även vad gäller produktionskapacitet, och känner sig nu tydligen redo att klara sig utan inbjudningssystemet på sin (lilla) line-up. Vid det här laget hoppas vi att med OnePlus 3 kommer inbjudningssystemet att överges helt, men vi sätter inte vagnen före hästen.

LÄS ÄVEN: OnePlus lägger till gratis standardfrakt

Fler goda nyheter, det finns många rabatterade tillbehör. Speciellt OnePlus 2 Flip Cover, OnePlus 2 Silikonfodral, OnePlus X Flip Cover och OnePlus X Silikonfodral. Äntligen har vi dock också mindre goda nyheter.

Om 7 dagar OnePlus powerbank kommer att utökas till € 20 från nuvarande € 15,99, så ta en medan den fortfarande är till ett reducerat pris, men var försiktig eftersom du inte kommer att kunna ha mer än två per beställning på grund av juridiska begränsningar.

Trots denna prishöjning, grattis till OnePlus som fortsätter att växa och erbjuder en användarupplevelse som förbättras över tid, och vi hoppas att den kommer att växa mer och mer i framtiden.

Relaterade artiklar

Back to top button