OnePlus vill att några av er ska vara bland de första i världen att recensera OnePlus 6

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus vill att några av er ska vara bland de första i världen att recensera OnePlus 6

The Lab – OnePlus 6 Edition är den nya tävlingen av företaget som kommer att tillåta dig att vara wutför att trycka på den nya toppen av intervallet. Du har tid till kl 3 maj 2018 04.00 för att delta, medan vinnarna tillkännages den 12 maj på samma gång. Detta betyder också att smarttelefonen med största sannolikhet inte kommer att presenteras innan dess, vilket förstärker hypotesen som cirkulerade i går kväll om en lansering den 18 maj.

Om du bestämmer dig för att delta och vinna måste du recensera OnePlus 6 helt fri från konditionering: i alla fall kan du behålla den. Det finns dock några deadlines att respektera:

  • Obligatoriskt engelska språk.
  • Om du vinner måste du uppfylla alla krav i tid och ärligt. Om du inte kan göra det måste du lämna tillbaka enheten och ge vika för nästa kandidat.
  • Som granskare ger du OnePlus rätten att fritt använda och publicera allt material som du skapar och skickar in under provperioden (videor, foton, artiklar etc.).
  • Genom att göra en begäran kommer du automatiskt att läggas till i en intern lista över säkerhetskopieringsgranskare. Företaget förbehåller sig rätten att kontakta dig för ytterligare ändamål under urvalsperioden.
  • OnePlus har alla rättigheter till detta evenemang. De åsikter och åsikter som uttrycks återspeglar inte nödvändigtvis OnePlus officiella policy eller ståndpunkt.

För att fortsätta och ansöka, vänligen hänvisa till denna länk före de angivna datumen.

Hitta det officiella ämnet för initiativet på OnePlus-forumet.

Vi tackar Simone för anmälan. Dubbelt.

Relaterade artiklar

Back to top button