Oneplus vill att du ska berätta för honom hur han kan förbättra sin kamera

Note: We hope you enjoy reading this article: Oneplus vill att du ska berätta för honom hur han kan förbättra sin kamera

Oneplus har alltid betonat, bland sina styrkor, relationen med gemenskapsom påstår sig basera många av sina val på respons mottagna av sina användare. Efter denna filosofi har det kinesiska företaget släppt en opinionsundersökning riktar sig till alla dess användare att förstå hur att förbättra kvaliteten på hans kamera.

Undersökningen är tillgängligt offentligt på denna adress: den riktar sig till ägarna av Oneplus 3, 3T, 5 och 5T och begär ett specifikt yttrande om kvalitet av kameran, om dess mest negativa aspekter, om hur kameran fungerar zoom och även yttrandet om införandet av ett hypotetiskt inlägg korrektion av de fotograferade ansiktena. Dessutom är det också möjligt att sätta fast ett foto som visar de negativa effekterna.

Vi vet inte hur Oneplus kommer att besluta sig för att faktiskt flytta efter att ha mottagit resultatet av undersökningen, vi tror att det är mycket troligt att baserat på denna feedback kommer de att försöka korrekt det kritiska i kamerans mjukvaruhantering i kommande uppdateringar. Och det är du nöjd av kameran på din Oneplus? Om svaret är nej, låt dem veta.

Relaterade artiklar

Back to top button