OnePlus tillkännager officiellt fusion med OPPO –

Månader senare beslutade OnePlus att slå sig samman med ett annat stort mobilmärke, OPPO, från sammanslagning av relevanta forsknings- och utvecklingsgrupper för utrustning … Den goda relationen mellan de två tillverkarna verkar ha gett resultat. Efter fem månaders sammanslagning har den asiatiska tillverkaren återigen beslutat att tillkännage en fullständig sammanslagning. Detta gjordes genom ett officiellt uttalande publicerat på hans forum och undertecknat av varumärkets VD Pete Lau.

Även om det tillkännagavs redan då att OnePlus skulle fortsätta att fungera på egen hand, men under överinseende av OPPO … Men enligt villkoren för denna allians kommer de två tillverkarna att fortsätta att dela resurser och divisioner, som de gjorde under de senaste månaderna efter denna första sammanslagning.

Vad kommer att hända med denna sammanslagning av OPPO och OnePlus?

I ett uttalande som Pete Lau släppte på det officiella forumet för det asiatiska varumärket, ville han göra det klart att även om OPPO och OnePlus har gått ihop “Vi kommer att fortsätta arbeta självständigt.” Att lösa tvivel om vad som kommer att hända nu med utvecklingen av mobila enheter från båda tillverkarna, som blomstrade med många användare efter detta officiella tillkännagivande.

Så även om de förenar sina krafter är deras oberoende fortfarande säkerställd. Därför är syftet med denna sammanslagning så att de kan fortsätta att erbjuda bättre service och bättre produkter till sina användare. Dessutom ville han också bekräfta att de till följd av denna sammanslagning skulle kunna öka hastigheten när du startar programuppdateringar

OxygenOS 11 Oneplus 7

Det innebär att de i huvudsak kommer att fortsätta att slås samman, vilket aviserades tidigare under året. Men den här gången kommer de att vara ännu mer beroende av det arbete som görs i samarbete med OPPO-teamen. Allt för att “effektivisera vår verksamhet och dra nytta av ytterligare delade resurser.” Beslutet togs efter goda resultat under de senaste månaderna: “Efter att ha sett den positiva effekten av dessa förändringar beslutade vi oss för att ytterligare integrera OPPO,” sa Lau i ett uttalande.

Det återstår dock att se hur de planerar att slutligen uppnå vad VD för OnePlus hävdade. Dessutom, eftersom båda varumärkena idag fortsätter att arbeta i olika mjukvaruutvecklingsteam. Så om inte de två tillverkarna beslutar sig för att slå samman dessa FoU-avdelningar i framtiden, kommer det att vara svårt att se hur dessa vd-krav kan uppfyllas. För nu kan vi bara vänta eftersom det är dags att slutligen bekräfta vad som kommer att hända efter denna viktiga sammanslagning.

Källa> OnePlus Forum

Relaterade artiklar

Back to top button