OnePlus popup-butik, adress och öppettider för att köpa OnePlus 7 Pro

Pop-up-butiker är ett bra sätt att få den senaste OnePlus-enheten och köpa officiella tillbehör eller märkesprodukter. Dessa butiker som är öppna under en begränsad tid anlände till Spanien med Oneplus 6T. Nu och på grund av lanseringen av OnePlus 7-serien tillkännager det kinesiska företaget två nya popup-butiker i Madrid och Barcelona. Vi berättar öppettider och adresser för att kunna köpa OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro förr.

Två butiker öppnas i Spanien, en i Madrid och en i Barcelona. Pop-ups kommer att vara i samarbete med MediaMark, eftersom båda är belägna i centrum för denna handel, som för närvarande är den enda som distribuerar OnePlus-enheter fysiskt.

Där kan vi skaffa Oneplus 7 Pro, men för de första användarna, eftersom det kommer att finnas begränsade enheter. Dessutom kommer tävlingar att hållas och tillbehör och produkter från företaget kan köpas. Båda butikerna är öppna lördag 18 maj.

OnePlus-öppettider i Madrid och Barcelona

Var finns OnePlus-butikerna i Madrid och Barcelona? Vad är schemat?

  • I Barcelona: MediaMarkt Plaça Catalunya – C / Fontanella 6-8, 08010. Öppettider: Lördag 18 maj från 9:00 till 19:00
  • I Madrid: MediaMarkt Plaza del Carmen- Plaza del Carmen 2, 28013. Öppettider: lördag 18 maj från 9:00 till 19:00

I samband med lanseringen av OnePlus 7-serien, företaget kommer att öppna Pop-up Store i mer än 30 städer av hela världen. OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro tillkännages den 14 maj i London. Även om det är mycket troligt att bokningen av denna enhet börjar samma dag, kommer användare som köper terminalen i en av butikerna att vara de första som har den.

Mer information: OnePlus.

Relaterade artiklar

Back to top button