OnePlus One vs Oppo Hitta 7a, vår jämförelse (foton och videor)

OnePlus One / Oppo Hitta 7a jämförelse – De är väldigt lika, eftersom de kommer från samma fabrik och en är gjord på grundval av den andra, men Ett plus ett Och Oppo Find 7a i slutändan är de också väldigt olika produkter. Främst för mjukvarukonceptet, superanpassningsbar mjukvara (CyanogenMod) och å andra sidan ett färdigt att använda system med några små pärlor (ColorOS).

RECENSIONER: Ett plus ettOppo Find 7a

Vi har jämfört de två enheterna och vad det visade sig att produkterna är väldigt olika, just för den typ av användare som de är designade för. OnePlus One mellan de två är den med bäst valuta för pengarna (med tanke på de inte överväldigande hårdvaru-skillnaderna mellan de två), men om du har 100 € mer att spendera och du inte är särskilt fan av modifierad firmware, är Oppo Find 7a val för dig.

De största hårdvaru skillnaderna till förmån för Oppo är utbyggbart minnedet löstagbara batteriet, aviserings-LED i den nedre fältet, den supersnabba laddningen och möjligheten att fotografera en 50 megapixlar (via mjukvara).

OnePlus har dock också sina kort: 64GB minne (i den version som anses av oss, men inte ägd), högre klockad processor, 3 GB RAM och större batteri (men inte borttagbart).

Mjukvaruskillnaderna är enorma och, som nämnts i början, bygger de på två väldigt olika filosofier, praktiskt taget motsatsen. Att välja din favoritmodell bör därför vara relativt enkelt. Men att välja är aldrig lätt, eller hur?

Relaterade artiklar

Back to top button