OnePlus One på förbeställning nästa måndag, med JBL-hörlurar till rabatterat pris

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus One på förbeställning nästa måndag, med JBL-hörlurar till rabatterat pris

De många efterlängtade förbeställningar av Ett plus ett de har äntligen kommit. Från och med nästa måndag, den 27 oktober, kommer det att vara möjligt att förbeställa den superbilliga smartphonen till (tidigare) nystartade OnePlus. Smarttelefonen kommer att släppas ut på marknaden klockan 15:00 GMT (dvs 16.00 italiensk tidFör att fira händelsen kommer OnePlus att rabattera sina tillbehör (om de förbeställs med telefonen).

LÄS ÄVEN: OnePlus gör hörlurar med JBL

Faktum är att du från och med idag kan förbereda förbeställningen (dvs. lägga till varorna i kundvagnen och ange kreditkortsdata) och lägga till ett par nya JBL-hörlurar till kampanjpris på $24,99. På så sätt är du redo att köpa din OnePlus One med ett enkelt klick. Men tyvärr detta system kommer endast att vara öppet i en timme, varefter vi kommer tillbaka till det klassiska systemet med inbjudningar som vi nu är vana vid. OnePlus garanterar att de har använt den senaste tidens ökning av inbjudningar för att testa robustheten hos deras servrar, men vi vill ändå uttrycka vissa tvivel om vad som kan hända när förbeställningar öppnas.

Om du däremot redan har fått en inbjudan under tiden (och du kanske hittar en i vårt forum) kan du enkelt hoppa över kön.

För alla som är intresserade av att förbereda din förbeställning, sidan som följer är preorder.oneplus.net.

Relaterade artiklar

Back to top button