OnePlus One med Snapdragon 800, 3 GB RAM och 13 megapixelkamera för 399 $?

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus One med Snapdragon 800, 3 GB RAM och 13 megapixelkamera för 399 $?

Intresset för OnePlus One, den första smartphone som producerats av samarbetet mellan Pete Lau (tidigare Vice President Oppo) och Cyanogen Inc., har verkligen återuppstått efter tillkännagivandet att den skulle kosta mindre än 500 dollar. Intresserad kontaktade vi en pålitlig källa som redan tidigare visat sig vara tillförlitlig, enligt vilken de kunde komma fram två varianter av smartphonenen från just 399 USD och den andra från $449.

LÄS ÄVEN OnePlus tillkännager partnerskap med CyanogenMod

De egenskaper som införts, fortfarande inte definitiva, skulle vara följande:

  • Visa: 5,2 tum full HD
  • : Snapdragon 800
  • Bagge: 3 GB
  • Backkamera: 13 megapixlar
  • Batteri: 3 100 mAh

Tanken är att följa a-la-Googles marknadsföringsmodell, alltså bara online och med i låga kostnader till maxäven om det verkligen inte är lätt för en nyfödd producent att lyckas med ett sådant försök.

Specifikationerna, som redan nämnts, är inte alla definitiva, men i princip, om det var möjligt, skulle tanken vara att utnyttja Snapdragon 805även om det blir nästan omöjligt att lyckas både tidsmässigt och kostnadsmässigt.

Autonomi bör vara en annan punkt som hålls högt, därför kan batterikapaciteten också skilja sig (förhoppningsvis till det bättre förstås).

Det är fortfarande inte helt klart i vad de två versionerna ska skilja sig åt, men släppet väntas i alla fall fortfarande till sommaren, och med specifikationer och priser på den här nivån är det redan alltför uppenbart att dess release kommer att vara efterlängtad.

Relaterade artiklar

Back to top button