OnePlus One kommer (nästan) till alla från och med sommaren

OnePlus hade lovat att revidera sina produktionsplaner för att möta den höga efterfrågan och om den som publicerades idag är resultatet vill vi inte ens ha vad de ursprungliga förväntningarna var: Oppo-dotterbolaget skulle bara ha hundra smartphones redo för tillfället, för vinnarna av tävlingen, men mer kommer att produceras inom kort.

Mellan mitten och slutet av maj kommer andra smartphones (16 GB) att produceras för de som har fått en inbjudan från de första hundra lyckliga, därför med tre inbjudningar var, antar vi ytterligare tre hundra Ett. I början av juni startar produktionen av den svarta modellen på 64 GB, som kommer att prioriteras mer efterfrågad, men tillgänglighet kommer att utvidgas endast till slutet av juniperiod under vilken enl OnePlus vem som helst borde kunna få tag på en inbjudan.

LÄS ÄVEN: OnePlus One, här är paketet

Vi kommer att behöva vänta ytterligare två månader innan vi ser en riktig kommersialisering av denna topp i sortimentet, samtidigt som vi inte vet när inbjudningssystemet tas bort för att ge plats åt en gratis försäljning.

Relaterade artiklar

Back to top button