OnePlus obestridda drottning av “premium” försäljning i Indien, slår till och med Samsung och Apple

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus obestridda drottning av “premium” försäljning i Indien, slår till och med Samsung och Apple

Idag pratar vi om några av dem intressanta överraskningar framkommit ur försäljningsdata registrerat på marknaden indiska under det senaste kvartalet, jämfört med vad som vanligtvis hände i denna region.

Uppgifterna kommer från den rapport som upprättats av Kontrapunktsforskning och de viktigaste innovationerna är två: den första gäller Samsung som överraskande lyckades ta tag i första plats i absolut försäljning av smartphones mot Xiaomi, erövra 29 % marknadsandel; den andra gäller den första platsen som OnePlus vann i rankingen av smartphoneförsäljning “premie“(över $430).

OnePlus har lyckats underminera de två jättarna av branschen, Samsung och Apple, också tack vare priskonkurrenskraft jämfört med toppen av sortimentet av sydkoreanska och amerikanska tillverkare. OnePlus 6 bidrog starkt till driva på företagets tillväxt kinesiska på den indiska marknaden, som registrerade en 284% tillväxt jämfört med föregående kvartal, medan Apple slutar till bara 1% av marknadsandelar.

Relaterade artiklar

Back to top button