OnePlus Nord uppdaterar och tar emot OxygenOS 10.5.3

norr oneplus

OnePlus North har precis officiellt debuterat på marknaden, inte utan het kontrovers, och uppdaterar redan till OxygenOS 10.5.3. Detta är inte den allra första uppdateringen som släpptes, eftersom en släpptes via OTA redan innan den såldes. Men inte ens den andra: strax efter att OxygenOS 10.5.2 introducerades, med olika förbättringar och säkerhetsuppdateringar i juli 2020.

LÄS OCH:
OnePlus mot bloatware? Facebook verkar som undantaget (och fans är rasande)

Uppdateringen till OxygenOS 10.5.3 kommer också till nya OnePlus Nord

OnePlus North

Nu när OnePlus Nord är tekniskt tillgängligt för alla, gör OxygenOS 10.5.3 sin debut på olika marknader, inklusive Europa. Till skillnad från de föregående innehåller den här uppdateringen inga väsentliga nyheter eller förbättringar, eftersom ändringsloggen bara nämner en förbättring av systemstabiliteten. Det här är en stegvis uppdatering, så om du är bland de (få) ägarna till OnePlus Nord kan du behöva vänta med att ta emot och installera den. Jag säger “få” för som de kanske redan vet kommer de som köpte OnePlus Nord på Amazon Italien att få det mycket senare.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikelMyterna att skingra om Huawei utan Google: hur Facebook, Instagram, Spotify och alla de mest populära apparna fungerarNästa artikel

Relaterade artiklar

Back to top button