OnePlus Nord SE: den nya begränsade upplagan blir verklighet

Efter lanseringen av Nord-modellen var det helt nedför för det kinesiska huset. På ett mycket kort avstånd uppträdde också N10- och N100-enheterna, smartphones som officiellt sanktionerar avsikterna för OnePlus, det är all-erövringen av marknaden (vilket eliminerar begränsningarna i premiumsegmentet). Eftersom det är lätt att gissa är företaget inte villigt att sluta och nu förutspår en ny rapport framtidens debut OnePlus Nord SE, nästa tillskott till medelklassfamiljen.

OnePlus Nord SE: allt vi vet om den här versionen

Specifikationer läcker

oneplus-logotypPoäng: OnePlus

Uppenbarligen påminner vi dig om att det uteslutande är rykten och att det för närvarande inte finns någon bekräftelse från OnePlus. Framtiden för varumärkets mellanklass verkar dock mycket tydlig: även om nästa enhet kommer att fokusera på ett “överkomligt” prisklass, kommer det att finnas spännande nyheter definierade. OnePlus Nord SE det borde vara det första mellanklassen i varumärket som har sitt stöd för laddning snabbt från 65W, teknik som redan ses ombord OnePlus 8T (här hittar du vår recension).

OnePlus Nord SEKommer Nord SE också att ha ett dubbelt hål? / Credits: OnePlus

Precis som, kommer Nord SE att ha ett batteri från 4500 mAh och mindre än 40 minuter att ha full laddning. För att flytta allt borde vi hitta det igen Snapdragon 765G, chipset som redan ses med Nord-modellen i år.

En skärm kompletterar paketet AMOLED med upplösning Full HD +, men vi vet inte om det kommer att finnas en dubbel selfie-kamera som Nord-modellen: just nu rykten om databladet slutar här.

När kommer OnePlus Nord SE?

oneplus 8tOP 8T

Beträffande utgivningsperioden föreslår rapporten att OnePlus North SJÄLV kommer att anlända strax efter lanseringen av OnePlus 9. Den nya toppmodellen av det kinesiska varumärket – här hittar du en intressant samling rykten – ska visas tidigare än vanligt, precis vid Mars 2021. Det kan inte uteslutas att det kommer att anlända efter en handfull dagar i mellanklassen, med en strategi som liknar den som ses med OnePlus 8T och modellerna N10 och N100 (åtskilda av endast 12 dagar).

När det gäller de berörda länderna förväntas North SE komma in Europa Och Indien, men lanseringen i USA verkar utesluten.

OnePlus Nord SE kan vara en specialutgåva

Ungefär en månad efter de allra första indiskretionerna återkommer vi för att prata om OnePlus Nord SE. Enligt läckaren kommer det att vara en enhet som redan har setts, men det verkar annorlunda: kort sagt, enligt insiderns ord verkar det som om vi kunde befinna oss framför en Särskild Utgåva av Nord-modellen, därför inte av en ej släppt enhet.

Det verkar också som att denna specialversion kommer att skapas i samarbete med designern Joshua Vides. Det kommer inte att finnas några hårdvarunyheter och specifikationerna förblir oförändrade: den enda skillnaden är därför i det förnyade bakstycket. Därför vill det tekniska databladet se ut som det för Nord-modellen (finns nedan) om vi vill ta denna diskretion för gott.

Fluid AMOLED-skärm från 6,44 ″ Full HD + (2400 x 1080 pixlar) i 20: 9 med 408 PPI-densitet, uppdateringsfrekvens vid 90 Hz och Gorilla Glass 5-skydd; mått 158,3 x 73,3 x 8,2 mm för 184 g; Qualcomm oktakärnprocessor Snapdragon 765G; Qualcomm Adreno 620 GPU;8/12 GB av LPDDR4X RAM;128/256 GB lagring UFS 2.1 inte utbyggbar; fingeravtrycksläsare i displayen och ansiktsigenkänning; fyrkamera bak från 48 + 8 + 5 + 2 MP /1.75-2.4-2.4 med OIS + EIS-stabilisering, vidvinkel, makro- och djupgivare; dubbel selfie-kamera 32 + 8 MP; 4G / 5G dubbel SIM-anslutning, Wi-Fi ac Dual Band, Bluetooth 5.1 med aptX HD, NFC, Dual-frequency GPS / A-GPS / GLONASS / BeiDou / Galileo, USB Type-C 2.0; 4 115 mAh med Warp Charge 30T laddning; Android 10 operativsystem med OxygenOS 10.5.

Under lanseringsperioden fortsätter vi att sträva mot mars 2021 tillsammans med modellerna i 9-serien.

OnePlus Nord SE kommer inte att göras: bekräftelse kommer

Efter rykten de senaste månaderna kommer det “inofficiella” förnekandet: OnePlus Nord SE existerar, men Det kommer inte. Som vi såg tidigare är detta en specialversion tillägnad Nord-modellen, skapad i samarbete med konstnären Joshua Vides. Enheten borde ha sett ljuset i slutet av 2020 eller tidigt 2021, men det verkar som om saker och ting har gått annorlunda. Enligt olika källor från den välkända läckaren Max Jambor kommer OnePlus Nord SE inte att presenteras för allmänheten, men skälen till detta beslut är inte kända.

Det verkar dock som om det inte är uteslutet att detta namn kan komma tillbaka senare för en annan enhet eller för en speciell variant. Som anges ovan är det inte klart varför OnePlus har beslutat att klippa den här versionen av Nord-modellen. Det är dock troligt att företaget har koncentrerat alla resurser för framtiden Nord 2, redan huvudpersonen i vissa rykten.

Så här skulle denna specialutgåva ha varit | Uppdatering 02/04

Eftersom det inte gör det kan vi lika gärna visa publiken hur det borde ha varit. En läckare har väl funderat på att lägga upp en inofficiell återgivning som innehåller de funktioner som OnePlus Nord SE borde ha spelat.

OnePlus Nord SE

I rendering ser vi en ganska annorlunda design från standardmodellen. Kroppen verkar ha en annan konformation, nästan jämförbar med den typiska för robusta telefoner. Omkretsramen har en ojämn konsistens som kommer att tänka på den för RED Hydrogen One, stanna nära sidoknapparna. Detta är dock inte faktiskt ryggen utan ett skyddande fodral i lådan.

Relaterade artiklar

Back to top button