OnePlus Nord CE 5G officiell presentation. Pris och funktioner –

Efter att ha marknadsförts i flera veckor har OnePlus äntligen presenterat sin nya mellanklassmodell med premiumspecifikationer idag. Och det bästa är att vi den här gången inte behöver vänta länge för att se den i Spanien, eftersom märket redan har meddelat sitt pris för vårt land.

För att köpa den nya OnePlus Nord CE 5G måste vi vänta lite över en vecka eftersom den kommer att finnas till försäljning på OnePlus.com och Amazon.com från den 21 juni 2021 i Europa. Däremot kommer företaget att genomföra en “tidig rea” som gör det möjligt för fans att få telefonen före alla andra om de köper den från den här länken före den 13 juni. De får det nästa måndag och kommer att kunna ta del av det bästa priset.

oneplus nord CE 5G

Och faktum är att telefonen kommer till Europa, om den köps i en företagsbutik, till ett pris av 299 euro. Detta är priserna för var och en av dess versioner:

  • Nord CE 5G 6 + 128GB (kolbläck): 299 € på OnePlus.com
  • Nord CE 5G 8 + 128GB (Blue Void eller Charcoal Ink): 329 € på OnePlus.com och Amazon
  • Nord CE 5G 8 + 256GB (Silver Ray, Blue Void eller Charcoal Ink): 399 € på OnePlus.com och Amazon

Funktioner hos OnePlus Nord CE 5G

Med dessa priser kan vi bekräfta att smarttelefonen, som utlovat av märket, är mer överkomlig än den ursprungliga OnePlus Nord, som lades ut till försäljning i Spanien till ett pris av 399 euro. Istället har tillverkaren justerat några av specifikationerna för den här enheten och behållit en design som betonar den tredubbla bakre kameran, perforerad skärm och liten tjocklek på bara 7,9 mm, vilket gör att du kan njuta av en 170g terminal.

OnePlus Nord CE 5G

Telefonen, trots detta, ser inte ut som en liten panel, eftersom den har en 6,43 Full HD + AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz, vilket gör att allt innehåll ser snabbt och smidigt ut. Dessutom har den HDR10+-teknik för att förbättra visningen av innehåll.

Tillsammans med 6 och 8 GB RAM eller 128 och 256 GB minne hittar vi den förväntade processorn, Snapdragon 750G, som erbjuder, förutom att kunna ansluta till 5G-nätverk, erbjuder 20% CPU och en 10% ökning av GPU / GPU jämfört med sin föregångare tack vare Kryo 570-processorn och Adreno 619 GPU. Denna processor innehåller även artificiell intelligens-verktyg som syftar till att förbättra användarupplevelsen, speciellt när man spelar spel eller tar bilder.

Återigen kan vi njuta av en av de bästa OnePlus-teknikerna. V North CE 5G Den rymmer ett 4 500 mAh batteri med mer kapacitet än originalet Nord med laddningssystemet Warp Charge 30T Plus, vilket gör att batteriet fylls upp till 70 % på bara en halvtimme. Naturligtvis spelar AI, som vi pratade om tidigare, också en nyckelroll för att optimera strömförbrukningen.

OnePlus Nord CE 5G

I en sekundär roll har vi deras kameror. De är inte de bästa på marknaden och det är nog den aspekten där det har modifierats mest för att kunna erbjuda en mobiltelefon till ett så attraktivt pris. Bakom ser vi tre 64 MP bakre kameror med f / 1,79 bländare, som levererar skarpa, skarpa bilder med hög detaljrikedom i dagtidsbilder. I satsen har vi en 119° och m ultravidvinkellins på framsidan, Nord CE har en 16MP selfiekamera.

Slutligen, en av de mest värdefulla funktionerna Oneplus telefoner, ett operativsystem optimerat som OxygenOS 11, baserat på Android 11, med fantastiska verktyg som mörkt läge, zenläge och alltid på displayen (AOD) läge. och gester som gör det enkelt att använda din telefon med en hand. Varumärket garanterar att, precis som med resten av telefonerna i sin katalog, Nord “Core Edition” kommer att få två års programuppdateringar och tre år med säkerhetsuppdateringar.

OnePlus Nord CE 5G

Relaterade artiklar

Back to top button