OnePlus Nord 2-design läckte i sin helhet –

OnePlus har lagt till en ny North CE 5G till sin katalog den här månaden, men det är egentligen inte mobiltelefonanvändarna förväntade sig, utan en förkortad version av det ursprungliga Nord-märket. Den verkliga efterföljaren till telefonen är OnePlus Nord 2 från vilken några av dess egenskaper läckte igår, och idag är bilder av dess design.

Den nya smartphone av det kinesiska företaget, nu beroende av OPPO , som kommer i sommar med förbättringar i kameraavdelningen och den första OnePlus-enheten som har en MediaTek-processor snarare än Qualcomm. Hittills har detta skett med alla modeller av tillverkaren.

Idag, tack vare 91Mobiles, vet vi också att telefonen kommer att vara en kopia av OnePlus 9, toppen av märkets sortiment 2021.

Design som låter lovande för oss

Den berömda ledaren Steve Hemmerstoffer, alias Onleaks, har delat renderingar av nästa OnePlus-telefon de senaste timmarna. Dessa bilder, upplagda på 91Mobiles hemsida, visar telefonen i all ära och ger oss en uppfattning om hur företagets nästa mellanklasstelefon kommer att se ut.

oneplus north 2

Telefonen är mer än lik OnePlus 9-familjen och ett par andra enheter från moderbolaget. OPPO … Således följer företaget Xiaomis strategi, som 2021 lanserade sina modeller I 11 och Redman Note 10-linje med nästan identisk design, vilket lämnade förändringar i enheternas hårdvara.

Så på framsidan OnePlus Nord 2 på toppen finns en platt skärm med hålslag, medan man på baksidan kan se placeringen av trippelkameran och LED-blixten på den rektangulära kameraön i det övre vänstra hörnet. Bakpanelen är minimal, med endast OnePlus-logotypen i mitten.

Placeringen av de tre kamerasensorerna är densamma som placeringen OnePlus 9 Pro och istället för den fjärde sensorn finns en LED-blixt. Självklart finns det även plats för USB Type-C, SIM-fack och högtalargrill i botten.

oneplus north 2

Om vi ​​fortsätter att lyssna på dessa bilder förväntas OnePlus återaktivera varningsreglaget på mobilen efter att ha tagit bort det från OnePlus Nord CE. Dessutom, Oneplus du kan också koppla bort hörlursuttaget på Norra 2

Källa> 91Mobiler

Relaterade artiklar

Back to top button