OnePlus lyssnar på användarprotester: du kan dölja OnePlus 6-skåran, men inte omedelbart!

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus lyssnar på användarprotester: du kan dölja OnePlus 6-skåran, men inte omedelbart!

Det något djärva tillkännagivandet om närvaron av ett hack på OnePlus 6 hade en boomerangeffekt för det kinesiska företaget, vilket tydligen var täckt av kritik av sina användare på grund av antagandet av denna lösning. Eftersom att göra misstag är mänskligt men att hålla ut är djävulskt har Pete Lau, VD för företaget, nu bekräftat att det kommer att vara möjligt skymma skåransom vi redan har sett att göra till exempel till Huawei P20.

Lau uppgav att en funktion för att dölja skåran, som skymmer bakgrunden av statusfältet runt “hacket”, hade övervägts allvarligt i början av utvecklingen av OnePlus 6, men sedan på hyllan att fokusera tid och resurser på att optimera helskärmsupplevelsen, för det var vad OnePlus trodde att dess användare skulle uppskatta mest. Så var inte fallet, och utan att ens ha sett smarttelefonen en gång protesterade samhället så kraftigt att OnePlus bestämde sig för att lägga till det här alternativet igen.

Inte direkt dock.

OnePlus 6 kommer ut med hacket intakt och endast med en mjukvaruuppdatering efter lanseringen det kommer att vara möjligt att dölja det. Kort sagt, du måste vänja dig vid dess närvaro, och vem vet om du inte börjar gilla den. Ett löfte är i alla fall ett löfte, så vi förväntar oss denna uppdatering strax efter den officiella presentationen, vid vilket datum vi tyvärr ännu inte har någon direkt bekräftelse.

Relaterade artiklar

Back to top button