OnePlus lovar förbättringar för OnePlus 5T-kameran

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus lovar förbättringar för OnePlus 5T-kameran

Efter den officiella lanseringen av sin nya OnePlus 5T fortsätter det kinesiska företaget att vara särskilt pratsam och ger oss mer information om framtiden för denna och dess andra produkter. De senaste timmarna Carl PeiVD för OnePlus, har skrivit ett nytt inlägg på den officiella bloggen för att förklara för världen hur hans team tänker att förbättra prestandan för kameran i det nya toppsortimentet, med små ledtrådar om de kommande nyheterna.

De tre grundläggande punkter som utvecklingsarbetet kommer att fokusera på kommer att vara skotten i skick på svagt ljussärskilt när det gäller detaljerna, dvs selfie med den främre kameran, för en mer naturlig exponering, och skönhetslägesom kommer att vara aktiv som standard endast för vissa specifika marknader i Asien.

Den första privata tester av dessa innovationer kommer att påbörjas så snart som möjligt, så den offentliga lanseringen kan redan börja december. Kamerafacket i den nya OnePlus 5T har redan fått bra feedback från kunder, men kan ha mycket nytta av alla programuppdateringar.

Vi kommer därför att se vad företaget kommer att kunna göra för att förbättra kvaliteten på bilderna, särskilt de i svagt ljus, men vi får vänta några veckor till.

Relaterade artiklar

Back to top button